• FREE SHIPPING & RETURNS1
 • MORE THAN 70 SIDESTEP STORES
  • FREE SHIPPING AND RETURNS1
  • 30 DAYS RETURN POLICY
  • MORE THAN 80 SIDESTEP STORES

  Choose your country

  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Chosen Location Europe
  Chosen Language English
  Home All
  Brand Puma x
  Min. €
  Max. €

  PUMA SCHOENEN – TRADITIE ONTMOET LIFESTYLE


  Puma schoenen zijn in! Sinds 1948 is Puma een grote bekende op de sportschoen en lifestijl markt. De Puma King schreef voetbalgeschiedenis en de Puma Suede met zijn smalle vorm is één van de meest populaire Puma schoenen ter wereld. Vele andere modellen hebben de sport- en sneaker scène kleurrijker en boeiender gemaakt in de afgelopen bijna 60 jaar - en nu worden veel van deze Puma schoenen in opnieuw uitgebracht.


  Lees meer

  Puma schoenen – traditie ontmoet lifestyle

  Als onderdeel van de retro golf heeft Puma ook zijn runningschoenen geschikt gemaakt voor de sneaker scène. Puma voert dit concept al enige jaren succesvol uit. Wie kent deze sneakers niet? De Puma Speed Cat, de Puma Avanti of de Puma Sprint. Nu zijn ook Puma schoenen als de Trinomic XT 1 weer beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Deze schoenen waren in de jaren ’90 zeer populair en zijn nu natuurlijk bij SIDESTEP te vinden. Het meest opvallende van deze Puma schoen is nu, net als toen, de tussenzooldemping van Trinomic. De honingraatconstructie die voorheen de pezen en gewrichten spaarden tijdens het hardlopen, zorgt nu in de Quantum voor meer comfort - deze Puma schoenen trek je niet graag weer uit. Een echt relaxte vertegenwoordiger van Puma schoenen is de bestseller Puma Suede. Nu is hij als Puma Suede Classic+ weer volop beschikbaar. De voormalige basketbalschoen uit de jaren ’80, is nu als streetwear populair. In verschillende kleuren, bijvoorbeeld in zwart of blauw, is het een overtuigende tijdloze schoen. Breakdansers en hip-hoppers van toen en nu zijn gek op deze schoen met zacht leren bovenkant en hun enthousiasme is natuurlijk besmettelijk.

  Puma schoenen in de SIDESTEP brand webwinkel

  Als je een stuk sportgeschiedenis wilt dragen ben je bij de Puma brand van de SIDESTEP webwinkel aan het juiste adres. We hebben Puma schoenen voor dames en heren, de klassiekers, die schoengeschiedenis hebben geschreven, passen bij jouw outfit als cult accessoire. We leveren de Puma schoen zonder verzendkosten en met de kortst mogelijke levertijd. Jouw Puma-tijd is nu – geniet ervan!

  Lees minder

  Women
  Men
  Kids
  LOAD MORE